Autokeskus tavoittaa

uuden auton ostajat Torista
Autokeskus tavoittaa
About
Täyden palvelun autokauppaketju Autokeskus on löytänyt Torista itselleen oivan median. Uusien autojen rekisteröintitietojen perusteella tärkein ostajapersoona on yli 50-vuotias mies. Heidänlaisensa puolestaan ovat merkittävä käyttäjäprofiili Torissa. Jo käyttäjätutkimuksen perusteella ”torittajista” tiedetään, että 91 prosentilla on auto.

”Torissa on vilkas auto-osio, jossa olemme tehneet eri automerkkien brändikampanjoita desktopissa ja mobiilissa. Tavoitteena olla top of mindissa autonostohetkellä. Kaikkein parhaat tulokset saavutimme, kun huomioimme mainonnassa koko supersuositun Torin ja sen vahvuudet. Herättelimme kevään autokuumetta Torin etusivun Ford C-Max –tarjouksella ja koeajon varausmahdollisuudella Konalan Autokeskukseen”, markkinointisuunnittelija Minna Varpalahti selostaa.

Minna ja Torin mediamyynnin Jessica Eklöf olivat käyneet läpi uusien autojen ostofunnelin, ja valitsivat ratkaisun, jossa ei rajoituta vain autokategoriaan. Torin mainonnanhallintajärjestelmällä voidaan tavoittaa kaikki autoilusta kiinnostuneet henkilöt läpi sivuston ja kohdentaa haluttua mainontaa heille.

”Mielenkiintoinen kokeilu osoitti, että ostohaluiset tavoittaa muualtakin kuin vain samanaiheisesta kategoriasta. Koko Toria käyttämällä pystyimme tavoittamaan myös uusista autoista kiinnostuneet henkilöt”, sanoo Minna Varpalahti.

Published 20 apr 2017
Click the button on products to create an inquiry