Piharakennukset24: Ilmoitusten nostamisella lisää myyntiä

Tori-kaupat
Piharakennukset24: Ilmoitusten nostamisella lisää myyntiä
About
Piharakennukset24 perusti Tori-kaupan syksyllä 2017. Tori-kaupan avulla yritys tavoittaa suomalaiset rakentajat ja mökkiläiset, jotka kaipaavat pihalleen uutta varastoa, tynnyrisaunaa, autotallia, huvimajaa tai vaikkapa leikkimökkiä.
Yrityksellä on Torissa jatkuvasti noin 150 ilmoitusta, jotka saavat 85 000 näyttökertaa kuukausittain. Klikkauksia ilmoituksista kotisivuille he saavat noin. 2 500 kappaletta kuussa. Puhelinnumeroklikkauksia sekä suoria yhteydenottoja Torin kautta he saavat n. 300 kuussa. Tämä on aktiivisen Tori-rahan käytön tulos.

“Käyn Torissa lähes päivittäin tekemässä nostoja Tori-rahalla myynti-ilmoituksiimme. Tori on kauppapaikkana asiallinen ja toimiva. Kokemuksen kautta olemme ymmärtäneet, että täyden tehon saavuttamiseksi, ilmoituksia pitää säännöllisesti nostaa listauksen kärkeen”, toteaa Piharakennukset24:n myynnistä ja markkinoinnista vastaava Sami Rautiainen.


Kiinnostuitko? Katso lisätietoja nostoista ja Tori-rahasta tai ota suoraan yhteyttä kaupat@tori.fi, niin autamme sinut alkuun!
Published 14 jan 2020
Click the button on products to create an inquiry