Reale-kaluste.fi

Tori-kaupat
Reale-kaluste.fi
About
”Tori-kaupan avulla tavoitimme uusia sisustuksesta kiinnostuneita kohderyhmiä, joita emme ole aiemmin tavoittaneet verkko- ja kivijalkakaupoillamme. Mielenkiintoista on se, että tavoitimme myös paljon kuluttajia paikallisesti”, kertoo Ville Alamäki Lähdesmäki Oy:stä. Tori-kaupan kautta Reale-kaluste pystyy hyödyntämään nyt Torin lukuisat käyttäjät koko Suomen laajuudelta.

Reale-kaluste.fi kuuluu yli 45 vuotta vanhaan ja Suomen suurimpaan yksityiseen huonekaluliike Lähdemäki Oy:öön. Perinteikkäällä yrityksellä on kivajalkamyymälät Ilmajoella ja Vaasassa sekä kolme eri verkkokauppaa. Reale-kalusteessa myydään pääasiallisesti edullisia huonekaluja, kuten sänkyjä, sohvia, pöytiä ja tuoleja.

Reale-kalusteelle Tori.fi on tuttu kauppapaikka jo ennestään. Yritys on aikaisemmin myynyt Torissa yksittäisiä poistoeriä, mallikappaleita ja käytettyjä huonekaluja hyvällä menestyksellä. Tori-kauppa tuntui siis välittömästi luontevalta myyntikanavalta, ja Reale-kaluste perustikin oman Tori-kaupan ensimmäisten yhteistyökumppaneiden joukossa.

Published 29 mar 2017
Click the button on products to create an inquiry