Stockmann löysi Torista sopivan

hulluja mainonnan ratkaisuja
Stockmann löysi Torista sopivan
Tietoa
Stockmann toteutti Torin kanssa uudenlaisia digimainonnan ratkaisuja Hullut päivät -kampanjassaan ja lähti tavoittelemaan lisää kävijöitä, lisää myyntiä ja parempaa läpimyyntiä. Kaikkia näitä myös saatiin sekä verkossa että kivijalassa.

Lyhyen kampanja-ajan takia aikapaine on suuri, joten mainonnan pitää purra ja johtaa toimenpiteisiin välittömästi. Tämän takia Hullut Päivät -kampanjoissa vaaditaan hulluutta ja rohkeutta myös markkinoinnissa. Konseptiin sopivalla tavalla halutaan irroitella ja jopa tyystin unohtaa ne rajat, joita Stockmannin vahva brändi muutoin asettaa markkinointiviestinnälle.

“Kevään 2017 Hullut Päivät -kampanjassa toteutimme erikoisratkaisuna kiinteät haamuelementit, jotka olivat osa Torin sisältöä”, kertoo Elina Rosenlund Torin mediamyynnistä. Kiinteiden haamujen lisäksi kampanjassa käytettiin isoja display-pintoja. Muiden ratkaisujen lisäksi ohjelmallisella ostamisella tuotiin kampanjaan lisätehokkuutta.

Stockmannin digitaalisen vähittäiskaupan Reach Manager Eerika Tikan mukaan Stockmann sai Torilta “out of the box” -ideoita ja sellaisia rohkeita ratkaisuehdotuksia, mitä ei oltu koskaan aiemmin kokeiltu yhdenkään mainostajan kanssa.
“Nämä edelläkävijän ratkaisut ovat juuri sitä, mitä Hullut Päivät -mainonta tarvitsee. Esimerkiksi kiinteät haamuelementit osana Torin omaa sisältöä tulivat todella tyylikkäästi näkyviin Tori.fi -sivustolla, sopivat visuaalisesti muuhun ympäristöön ja ne myös toimivat”, Eerika Tikka kiittelee.


Hulluttelu tuotti Stockmannille tuloksia


Hullut Päivät vaikuttaa merkittävästi Stockmannin vuosittaiseen kaupalliseen kokonaisuuteen, vaikka aktiivinen kampanja-aika on vain 10 päivää vuodessa. Hullut päivät -kampanjoiden tärkein tavoite ja onnistumisen mittari on läpimyynti.

Torin kanssa toteutetun kampanjan avulla Stockmann sai kasvatettua koko Hullut Päivät -kampanjan kävijämäärää 4 %, mikä on Eerika Tikan mukaan erittäin merkittävä prosentti.

Kampanja vaikutti lisäksi koko kevään myyntiin, joka kasvoi 6 % kampanjan nähneiden kuluttajien osalta.

Julkaisupäivä: 06 kesä 2017
Luo tiedustelu napsauttamalla tuotteiden -painiketta